BURHANİYE BELEDİYESİ’NDE BAŞKAN YARDIMCILARI BELLİ OLDU
Tarih : 2024.04.16  17:09:22
31 Mart seçimlerinde, Burhaniyeli seçmenin “Bir 5 yıl daha Başkan Ali Kemal Deveciler” demesi üzerine görevine kaldığı yerden devam eden Başkan Deveciler, yeni dönem için Belediye Başkan Yardımcıları atamalarını gerçekleştirdi.

OKTAY ERBALABAN GÖREVİNE DEVAM EDECEK

Mevcut Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, yeni dönem için de Başkan Deveciler tarafından görevlendirilerek başkan yardımcılığı görevine devam edecek. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Burhaniye Belediyesi Meclis Üyesi Oktay Erbalaban geçtiğimiz dönemde de bir buçuk yıldan fazla Burhaniye için hizmet vermişti.

YENİ BAŞKAN YARDIMCISI AYTEN TUNA GÖREVİNE BAŞLADI

Burhaniye'de Kültür ve Sanat Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinde gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da aktif olarak görev yapan Avukat Ayten Tuna, Başkan Deveciler’in ataması ile Belediye Başkan Yardımcılığı görevine verildi.

BAŞKAN DEVECİLER: “BURHANİYE İÇİN HİZMETE DEVAM”

Oktay Erbalaban, Tamer Midilli ve Ayten Tuna olmak üzere 3 başkan yardımcısı ile yeni dönemde çalışmaların devam edeceğini belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Seçim döneminde verdiğimiz tüm vaatleri gerçekleştireceğiz. 5 yıl boyunca çok çalıştık, önümüzdeki 5 yıl için de ‘Değişen ve Gelişen Burhaniye’ hedefimiz için çok çalışacağız. Halkımızla birlikte tüm vaatlerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

 

234 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri