HAVRAN’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
Tarih : 2024.05.19  17:43:43
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 105. yıl dönümü 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda düzenlenen resmi törenle kutlandı. Atatürk anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program Öğrenci Bandosu eşliğinde Gençlik Yürüyüşü ile Muzaffer Leman AKPINAR Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde devam etti.

Programa İlçe Kaymakamı Enver Özderin, Belediye Başkanı Emin ERSOY, İlçe protokolü, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Havran Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Abdurrahman Beşbaş günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Program şiirlerin okunması, Havran Belediyespor takımı sporcularının cimnastik, tekvando, basketbol ve güreş takımlarının gösterileri, Halk Oyunları gösterisi, Atatürk’ün Gençliğe hitabesi ve Gençliğin Atatürk’e cevabının okunması ile hep birlikte coşkuyla kutlandı.

Daha sonra 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı  hediyelerini takdim ederek program sona erdi.

213 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri