CHP AYVALIK, OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİDİYOR
Tarih : 2014.04.24  09:24:49
Yönetiminin istifasının ardından atanan kayyum ile 2014 Yerel seçimine giren Cumhuriyet Halk Partisi Ayvalık İlçe Başkanlığı, tüzük gereği Olağanüstü Kongreye gidiyor. 28 Nisan Pazartesi günü saat 16.00’da İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olağanüstü kongrede, İlçe Başkanlığı için delegelerin desteğini isteyecek ismin Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer olduğu, Başkan adayı ve listesi ile ilgili açıklamanın bugün yapılacağı öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ayvalık İlçe Başkanlığı, olağanüstü kongreye gidiyor. İstifaların ardından düşen Ayvalık CHP İlçe Yönetimi yerine, 14 Ocak tarihinde Filiz Karayelli başkanlığındaki kayyum atanmıştı. 2014 Yerel seçimlerine 2.5 ay kala göreve gelen kayyum, uzatmalı görevini 28 Nisan günü yapılacak olağanüstü kongre ile tamamlayacak. 

172 DELEGE YENİ BAŞKAN VE YÖNETİMİNİ BELİRLEYECEK

2012 Kongresinde de oy kullanan 172 Kongre delegesi, 28 Nisan Pazartesi günü İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde saat 16.00’da, çoğunluk sağlanamadığı takdirde saat 18.00’de yeni ilçe başkanı ve yönetimi belirlemek üzere sandık başına gidecek.

“KONGRE İLE DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ”

Kayyum olarak CHP İlçe Yönetimine atanan Filiz Karayelli, CHP İlçe Başkanlığı’na aday olmadığını açıkladı. Karayelli, “Başkan adayımız Asım Sürer olacak. Birlikte hareket edeceğiz. Aldığımız zamanki ortamı hatırlıyorum. Partiyi çok güzel toparladık. Bundan sonra da çok güzel olacağına inanıyorum. Kongreyle daha da güçleneceğiz ve partimizi daha da ileriye götüreceğiz” dedi.

“ADAYIM”

Kulislerde CHP İlçe Başkan adayı olarak ismi geçen Balıkesir’in Büyükşehir statüsüne alınmasıyla kapatılan Altınova Belediyesi’nin Başkanı Asım Sürer, aday olduğuna ilişkin söylemleri doğruladı. Sürer, “Adayım. Listeye son şekli veriliyor. Yönetim Kurulumuzun toplantısında açıklama yapacağız” dedi. Söz konusu toplantının bugün yapılması bekleniyor. 

260 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri