EMİN ERSOY “DÜRÜSTLÜKTEN KLAVUZUMUZ OLMAYA DEVAM EDECEK”
Tarih : 2014.08.08  09:15:47
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy dün basın mensupları ile bir araya gelerek 4 aylık Başkanlık süresini değerlendirdi.

Ersoy “10 yıllık İl Genel Meclis Üyeliği görevim, hem Ziraat Odası hem de Süt Üreticiler Birliği Başkanlığı görevlerimdeki yaptığım icraatlar yapacaklarımın teminatıdır. Benim lügatımda başarısızlık yoktur. Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte 24 saat halkımızın hizmetindeyiz. Yaklaşık 10 milyon TL Belediyeyi borçlu aldık. Hem borç ödüyoruz, hem de hizmet ediyoruz. Seçildikten 25 gün sonra hakkımda karalama haberler yapıldı. El insaf biraz vicdanlı olunsun. Eleştiriye açık biriyim ancak makul ve mantıklı eleştiri olsun. Eleştiri yol gösterir, haksız yere eleştiri yapılmaz. Göreve geldiğimizde özel bir firmanın sorununu kucağımızda bulduk, yasalar uygulanacaktır. Başkanlığım dönemimde yasal olmayan hiçbir konunun içinde olmayacağım, hukuk ve dürüstlük kılavuzumuz olacaktır. Bir gazeteci çıkmış benim Necdet Uysal'ın taş kırma tesisinin etrafını fidanlar ile yeşillendirdiğimi yazmış. Kesinlikle aslı olmayan bir haber. Bu tür asılsız haberler için hukuki süreci başlattık” dedi.

MUHALEFET BİRBİRİNDEN HABERSİZ AÇIKLAMA YAPIYOR

Ersoy sözlerine şöyle devam etti: “MHP İlçe Başkanı çıkmış basına açıklama yapıyor. İlçemize iki tane süper market açıldı. MHP İlçe Başkanı Mehmet Saraçoğlu bizi eleştiriyor müsaade edildi diye. Sayın Saraçoğlu siz hiç Belediye Meclis Üyeleri ile istişare yapmaz mısınız? O süper marketlerin açılmasına senin Partinin Belediye Meclis Üyeleri de imza attı. Böyle tezatlık olur mu?”.

Ersoy “Süper Marketler esnafımızı çok fazla etkilemedi. Havran'ı geliştirmemiz gerekiyorsa yeniliklere açık olmalıyız. Havran'ın kabuğunu kırması gerekir. Hizmet alanımız Büyükşehirle birlikte genişledi artık köylerimize de hizmet götürüyoruz. Sorumluluk sahamız daha da genişledi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Edip Uğur 15 gün içinde ikinci kez Havran'a geldi, taleplerimizi yerinde gördü, her türlü desteği sağlamakta” dedi. HASAN AKAR

204 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri