SINDIRGI BELEDİYESİ ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTTU
Tarih : 2014.09.03  09:47:41
Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde şehitler için mevlit okutuldu.

İlçe Merkezinde tüm camilerde Yatsı Namazından önce düzenlenen programda görevli hocalar Talat Karakaya, Uysal Kösem, Ergin Muslu, Garip Akbaş, İlçe Müftü Vekili Recep Yaşar ve Müftülük Personeli Mehmet Gültekin tarafından ilahiler ve Kuran-ı Kerim okundu.

Vatandaşların hocaları büyük bir huşu içinde dinlediği programın sonunda vatandaşlara özel Kızılcık Şerbeti, gül suyu ile kek ikram edildi.

Allah katında en yüce mertebenin şehitlik mertebesi olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, "Bir Ulus şehidine saygı duyduğu sürece var oluşunu yeniden hatırlama fırsatı bulur. Ülke uğruna, din uğruna, bayrak uğruna toprağa düşen birer cemredirler. Allah mekânlarını cennet eylesin. Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunda şehit düşen askerlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz" dedi.

Mevlide Belediye Başkanı Ekrem Yavaş başta olmak üzere, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Rahmi GÖÇER

 

333 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri