POLİS’TEN OKULLARA KIRMIZI TELEFON
Tarih : 2014.10.16  09:09:15
- Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul müdürleri toplantısında polisin okul çevresinde kuş uçurtmayacağı açıklandı.

 ‘Polis İmdat 155’in dışında okul müdürlerine polisin ayrı bir kırmızı telefon numarası tahsis edildiği öğrenildi. Telefonla aranıldığında, 1 kaç dakika içinde ekiplerin ihbarın yapıldığı olaya müdahale edilmesinin hedeflendiği öğrenildi. 

 Güre Afrodit Termal Tesisleri’nde Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan başkanlığında düzenlenen toplantıya, Edremit Belediye Başkan Vekili Mehmet Ertaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri ile okul ve kurum müdürleri katıldı.

 Kaymakam Abdulhamit Erguvan,2014-2015 öğretim yılının hayırlı olması temenni ederek yeni göreve başlayan okul müdürlerine görevlerinde başarılar diledi.

 Belediye Başkan Vekili Mehmet Ertaş okulların ihtiyaçlarının karşılanmasında belediye olarak okullara yardımcı olmaya çalışacaklarını belirtti. İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz’ da güvenlik ile ilgili gerekli tedbirleri aldıklarını, herhangi bir sorun olması durumunda okul irtibat görevlileriyle iletişime geçilebileceğini söyledi. Protokol üyelerinin ayrılmasından sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç başkanlığında devam eden toplantıda eğitim öğretim ile ilgili konular görüşüldü. Yusuf Koç okul dönüşümlerinin büyük ölçüde sorunsuz olarak tamamlandığını, Edremit’in yoğun göç alması nedeniyle oluşan derslik sıkıntısının giderilmesi için çalışmalar yapıldığını, Edremit’in TEOG ve YGS’de daha başarılı olması için okullarımızda Yetiştirme Kursları açılacağını belirtti. Daha sonra Şube Müdürleri Şaban Altınsuyu, Vedat Kaya ve Muharrem Yenigün tarafından bölümleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı. 

297 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri