UĞUR’LU BÜTÇE 650 MİLYON
Tarih : 2014.11.18  09:46:50
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un ilk bütçesi 650 milyon olarak belirlendi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu,  Mehmet Birol Şahin Başkanlığında dün komisyona havale edilen evrakları görüşmek üzere toplandı.

Yürürlükteki Yasalar çerçevesinde komisyona gelen evrakları ayrıntılı bir şekilde inceleyen Komisyon Üyeleri, titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı tahmini bütçesinin 650 milyon olduğu belirtildi. Komisyon 24 Kasım’da toplanacak olan Büyükşehir Belediye Meclisi’ne ilçelerden gelen 2015 mali yılı gelir ve gider bütçelerini inceleyerek meclise sunacak.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesi ve 20 ilçe belediyesinin 2015 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesinin görüşmelerine başladı. Mehmet Birol Şahin başkanlığında toplanan Plan ve Bütçe Komisyonu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı tahmini gelir ve giderleri hakkında Mali Hizmetler Daire Başkanı İsmail Çur’dan bilgi aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesi’nin son şeklini vermek için 24 Kasım’a kadar çalışacaklarını belirten Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Birol Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi tamamlandıktan sonra 20 ilçe belediyesinin bütçesini görüşeceklerini vurguladı. Komisyon Başkanı Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: “ 2015 yılı bütçesini oluşturmak amacıyla Plan ve Bütçe Komisyonumuz toplandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve 20 ilçe belediyesinin 2015 mali yılı gelir ve gider bütçesini oluşturacağız. Bu çalışmaları, 24 Kasım’da tek gündem maddesiyle toplanacak meclise yetiştirmek istiyoruz” dedi.  

382 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri