ŞİDDETLİ FIRTINA ALTINOLUK’U YIKTI GEÇTİ
Tarih : 2014.11.21  09:29:47
Edremit ve çevresinde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına Altınoluk Mahallesi’nde çok sayıda hasara neden oldu.

. Şiddetli fırtına nedeniyle alışveriş mağazasının çatısı çökerken, ağaçlar devrildi, bankanın tabelası uçarak yola savruldu. 

 

 Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, hasar gören yerlerde incelemede bulunarak vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başkan Saka, “Edremit Belediyesi olarak gerekli önleyici tedbirleri aldık. Ekiplerimiz 24 saat görev başındalar. Ancak yaşanan olumsuzlara da hemen müdahale ediyoruz” dedi.

 

Edremit ve çevresinde önceki geceden başlayarak etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle Altınoluk Mahallesi’nde zarara neden oldu.  Yağışlar sırasında hortuma dönüşen şiddetli fırtına nedeniyle bazı ağaçlar devrilirken bazı iş yeri ve evlerin çatılarında hasar meydana geldi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilgili daire müdürleri ile birlikte hasar gören işyeri ve evlerde incelemede bulunarak vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başkan Saka’nın talimatı ile hasar gören yerlere de belediye ekipleri hemen müdahale etti. Başkan Saka Belediye olarak kış koşullarına karşı önleyici tedbirleri aldıklarını ve yağmurlu havalarda ekiplerinde 24 saat görev başında olduğunu belirten Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Şiddetli yağmur ve fırtınadan dolayı zarar gören tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Edremit Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle birlikte vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Herhangi bir olumsuz durumda vatandaşlarımız 24 saat bize ulaşabilirler” dedi. Başkan Saka, Altınoluk, Akçay ve Zeytinli Mahalleleri ile Edremit Merkez’de de incelemelerde bulunarak ekiplerin çalışmalarını yerinde takip etti.

587 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri