Altıeylül Belediyesi EMİTT Fuarı'nda
Tarih : 2015.01.24  09:45:34
Altıeylül Belediyesi 2015 EMİTT Turizm Fuarı'nda başarıyla temsil edildi. Uluslararası Turizm Fuarı olan EMİTT İstanbul Beylikdüzü TÜYAP'ta yerel ve uluslararası turizm firmalarının katıldığı fuar 22-26 Ocak 2015 tarihleri arasında tüm İstanbulluların katılımı ile ziyarete açık olacak.

Fuarın ilk günün yerel ve uluslararası turizm firmaları ile sivil toplum örgütleri bir araya geldi. Fuara Altıeylül Belediyesi'ni temsilen Strateji Müdürü Özgür Aycil temsil etti. Belediyenin standına yerel ve uluslararası katılımcılar ilgi gösterdi.

Standı ziyaret eden Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yeni ve genç belediye olan Altıeylül'ü bu tür uluslararası organizasyonlarda yer almasından çok mutluluk duyduğunu söyledi. Ayrıca İstanbul'da yaşayan Balıkesirliler de standı ziyaret etti.

Altıeylül Belediyesi Strateji Müdürü Özgür Aycil "Belediye olarak katıldığımız ilk uluslararası bir turizm fuarı. Bu tür fuarlar sayesinde belediyemiz ve ilçemizi çok geniş kitlelere tanıtma fırsatı elde ediyoruz. Bu tür organizasyonlarda ileriki dönemlerde de yer alarak belediyemize katkı sunmayı planlıyoruz. Çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretçiler arasında Balıkesir Vali Yardımcısı Mehmet Suphi ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı da yer aldı. 

162 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri