POŞETTEN 5 KİLO ESRAR ÇIKTI
Tarih : 2015.02.17  09:13:07
Ayvalık Fethiye Mahallesinde yapılmak istenen uyuşturucu satışı Ayvalık Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince engellendi. 3 kişinin yakalandığı operasyonda, polisten kaçarken bahçe içine atılan poşetten 5 kilo 128 gram kubar esrar çıktı.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele  Şube Müdürlüğüne bağlı Ayvalık Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Fethiye Mahallesi İlk Kurşun Caddesi üzerinde 12 Şubat günü  yaptığı kontrol sırasında 52 plakalı aracı takibe aldı. Edinilen bilgiye göre; takibe alınan araçtan elinde poşetle inan kişi, polisleri fark edince kaçmaya başladı. Elindeki poşeti ise bir bahçeye attı.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Yapılan operasyon kapsamında;  1978 doğumlu N.S., 1980 doğumlu  K.K. ile  1990 doğumlu  H.T. isimli  şüpheliler yakalandı. Araçta, 4 gram esrar ele geçirilirken, siyah poşetin içerisinde, iki parçaya ayrılmış, torbacı olarak tabir edilen şahıslara satılmak üzere koli bandı ile sarılmış toplam  (5128) gram kubar esrar maddesi bulundu.  Kubar esrar maddesine el konulurken, 3 şüpheli sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Kaçan bir şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. 

553 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri