BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR
Tarih : 2015.02.19  09:06:54
Balıkesir Tabipler Odası Başkanlığından istifa ederek CHP Balıkesir Milletvekili Aday adayı olan K.B.B. Uzmanı Op.Dr. Fikret Şahin, Altıeylül CHP İlçe başkanlığını ziyaret etti.

Altıeylül İlçe Başkanı Haydar Çuhadar, 6 Eylül CHP Kadın Kolları Başkanı Ayla Kaymaz, İlçe yöneticileri ile Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette duygusal anlar yaşandı. İlçe Başkanı Haydar Çuhadar’ı makamında ziyaret ettikten sonra salonu dolduran partililerle kucaklaştı ve 6 Eylül CHP Kadın Kolları Başkanı Ayla Kaymaz, bir demet çiçek sundu. Oldukça sıcak ve bir o kadar da samimi ortamda gerçekleşen karşılama sırasında Op. Dr. Fikret Şahin gördüğü yoğun ilgiden dolayı duygulandı.  İlçe Başkanı Haydar Çuhadar kısa ama özlü konuşmasına;  “partimize hoş geldiniz” ifadelerini kullanırken Şahin duygulandı. Daha sonra söz alan Balıkesir’in başarılı K.B.B. Op. Doktorlarından Fikret Şahin şunları söyledi:  “Ailemin, 3.kuşak CHP’lisiyim. CHP’yi bir evim gibi görüyorum. Şahsıma gösterdiğiniz ilgiden dolayı da çok mutlu oldum. Ülkemiz insanlarının bana ihtiyacı olduğuna inananlardanım. 1998 yılından bu yana Balıkesir Devlet Hastanesi’nde K.B.B. uzmanı olarak görev yapmaktayım. Adaylığımın tabanda bir karşılığı olduğunu biliyorum. Ülkemiz oldukça sıkıntılı dönemlerden geçiyor. Bunun için ülkemizin CHP’ye ihtiyacı var. Hep birlikte ekip halinde çalışırsak partimizi iktidara taşırız. Daima Mustafa Kemal Atatürk’ü örnek aldım. Umutsuzluğa hiç gerek yok. Bunu birlikte başaracağız. Hepimize düşen en büyük görev, çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmaktır. Ben, sadece CHP’den değil partili-partisiz tüm vatandaşlarımızdan oy isteyeceğim. CHP’li üyelere hem güveniyor ve bana destek vereceklerine inanıyorum”

Konuşmasını bitirdikten sonra salonda bulunanların sorularını da cevaplayan CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Şahin, sağlık konusuyla ilgili bir soru üzerine “söz veriyorum Sağlık Bakanı olursam sağlıkla ilgili bütün sorunları çözmek için canla başla çalışacağım. Bundan hiç endişeniz olmasın”  dedi. Verilen bu cevap üzerine salonda bulunan CHP’liler akışla karşılandı. Bazı CHP’liler ise “Bakanlığa yakışır, CHP’nin böyle adaylara ihtiyacı var” diyerek destek verdiler.

CHP Aday Adayı Fikret Şahin’in Programları şu şekilde:

18 ŞUBAT 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ ÇALIŞMA PROGRAMI

11:00 BALIKESİR Basın kuruluşları ve kişisel ziyaretler

15:30 BALIKESİR Cumhuriyet Halk Partisi Altıeylül İlçe Başkanlığı ziyareti

20:00 BALIKESİR Tabip Odası Oda Konseri Necati Eğitim Fakültesi Konferans Salonu

 

19 ŞUBAT 2015 PERŞEMBE GÜNÜ ÇALIŞMA PROGRAMI

11:00 HAVRAN Cumhuriyet Halk Partisi Havran İlçe Başkanlığı ziyareti

14:00 EDREMİT Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Başkanlığı ziyareti

17:00 EDREMİT Basın kuruluşları ve kişisel ziyaretler

 

20 ŞUBAT 2015 CUMA GÜNÜ ÇALIŞMA PROGRAMI

14:00 KEPSUT Cumhuriyet Halk Partisi Kepsut İlçe Başkanlığı ziyareti

17:00 DURSUNBEY Cumhuriyet Halk Partisi Dursunbey İlçe Başkanlığı ziyareti

 

21 ŞUBAT 2015 CUMARTESİ GÜNÜ ÇALIŞMA PROGRAMI

13:00 AYVALIK Cumhuriyet Halk Partisi Ayvalık Gençlik Kolları "Özgecan ASLAN" cinayeti protesto mitingi Cumhuriyet Meydanı

14:00 AYVALIK Cumhuriyet Halk Partisi Ayvalık İlçe Baş kanlığı ziyareti

16:00 GÖMEÇ Cumhuriyet Halk Partisi Gömeç İlçe Başkanlığı ziyareti

 

1036 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri