AYVALIK, MANEVİ EVLADINI KAYBETTİ
Tarih : 2015.09.02  09:19:07
Ayvalık, hastalığı süresince tek yürek olduğu 19 yaşındaki Erol Karayaz’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Saatli Caminde Pazartesi günü kılınan ikindi namazında annesi Seval Karayaz’ın ‘Oğluma doyamadım’ feryadı ile gözyaşlarını durduramayan çok sayıda Ayvalıklı Erol’u son yolculuğuna uğurladı.

Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL) hastalığıyla mücadele eden 19 yaşındaki Erol Karayaz, Pazar akşamı tedavi gördüğü İzmir Medikal Hastanesinde hayatını kaybetti. Yurt dışında bulunan uygun iliğin naklinden önce ilaç tedavisi gören Karayaz’ın ölümü, ilacı almak için seferber olan Ayvalık’ta derin üzüntü yarattı. Büyük bir kampanya ile ilik naklinden once kullanması gerektiği açıklanan ilacın ikinci dozundan iki gün kullanan Erol’un ölümünün ardından Ayvalıklılar, ‘Manevi evladımızı kaybettik. Çok üzgünüz’ dedi.

Pazartesi günü Saatli Caminde düzenlenen cenaze törenine Erol’un ailesi ve akrabalarının yanı sıra Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, CHP İlçe Başkanı Ahmert Toker, ADD ve Kent Konseyi Başkanı Ahmet Üzgeç, kent konseyi üyeleri, çeşitli demokratik kitle örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Erol’un küçük kardeşleri Alper ve Alpay’ın tabuta sarılıp ağlamaları ve yaklaşık 1.5 senedir hastalığı yenmek için oğluyla birlikte mücadele veren Seval Karayaz’ın ‘Oğluma doyamadım’ feryadı, yürekleri burktu. Ilçe mezarlığında toprağa verilen Erol’un arkadaşları motosikletleriyle cenazeyi takip ederek , onu son yolculuğuna uğurladı.

 

 

 

265 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri