AYVALIK BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DESTEK
Tarih : 2016.06.16  10:08:32
BALIKESİR (İHA) - Ayvalık Belediyesi, eğitimine ve öğretimine destek olmaya devam ediyor. Ayvalık Belediyesi LYS için, Ayvalık Altınova, Küçükköy, bölgeleri dâhil olmak üzere toplam 5 farklı noktadan en yakın sınav merkezi olan Balıkesir’e otobüs kaldıracak.

Sınava girecek öğrencilerin hizmet binalarına gelerek ya da Alo Belediyem hattı 0850 811 10 10 numaralı telefondan isimlerini, bulunduğu mahalleyi, sınav gününü ve iletişim numaralarını yazdırmaları gerekmekte. Kayıtlar 17 Haziran saat 16:00 kadar devam edecek. Otobüsler, Ayvalık Merkez, Altınova’dan ve Sarımsaklı bölgelerinden sabah 06.00’da, Ayvalık Batı Büfe ve Küçükköy Mahallesi’nden 06:15’te hareket edecek.
LYS sınavları hakkında konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, öğrencilerin hayatlarının en heyecanlı günü olduğunu ve bu sınav neticesinde hayatlarının yön bulacağının altını çizdi. Başkan Gençer "Gençlerimiz, ailelerinin ve öğretmenlerinin emeklerini boşa çıkarmayacaklarını düşünüyorum. Gençlerimiz sınava gelirken yeterince stresli olacak. Bu heyecanlı günlerinde onlara destek olmak istedik. Öğrencilerimizin başarılı olması, ailelerinin olduğu gibi bizim de en büyük arzumuz. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

290 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri