AYVALIK’TA KARNE MUTLULUĞU
Tarih : 2016.06.18  09:28:51
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 2015–2016 yılı Eğitim ve Öğretim Yılı, Kıvanç Sarlıcalı İlkokulunda düzenlenen karne töreni ile sona erdi.

Törene, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Cem Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor’un ünlü Teknik Direktörü Cihat Aslan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende 3. Ayvalık Uluslararası Deniz Güneş Kum Festivali’ne katılan Gürcistan ekibi ile Kıvanç Sarlıcalı Okulu öğrencileri folklor gösterisiyle yeteneklerini sergiledi.

Çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildiği törende; İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından hayırsever bir firma tarafından temin edilen bisikletler Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve İlçe Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu tarafından öğrencilere teslim edildi.

 Törende; okulda eğitim gören yoksul ve kimsesiz çocuklar için Ayvalıklı Zeytinyağı Sanayicisi Ahmet Sucu tarafından hazırlanan hediye çantaları da Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan tarafından dağıtıldı.

Son sınıf öğrencilerle, okula yeni başlayan öğrencilere sembolik devir tesliminin yapıldığı törenin ardından öğrenciler karnelerini almaya koştu.     

Muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, bir eğitim ve öğretim yılının daha kazasız belası ve başarılarla dopdolu geçmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 3 aylık uzun tatile çıkan öğrencilere mutlu ve huzurlu tatiller diledi.

Karne töreni hakkında görüşlerini ifade eden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, “Yoğun geçen bir eğitim-öğretim döneminin ardından bugün karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilerimize ve onların heyecanını paylaşan değerli öğretmenlerimize iyi bir yaz tatili diliyorum”dedi.

 

 

426 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri