MIHLI MAHALLESİ'NE DEV PARK
Tarih : 2016.07.15  09:34:41
Küçükkuyu Belediye Başkanlığının Mıhlı mahallesinde bugün hizmete sokacağı Açık Hava Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin açılışını, kardeş belediye Karadağ cumhuriyetinin Bar belediyesinden gelen konuklarla birlikte gerçekleştirecek.

Mıhlı Mahallesinde Ateşler Sitesi yanında bulunan yaklaşık 1000 m2 alana, tamamen Küçükkuyu  belediyesinin  kendi imkanlarıyla yapılan; içerisinde çocuk parkı, Açık Hava Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Basket Sahası bulunan tesisin açılışı bu gün saat 18.30 da Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Bar Belediye Başkanı Zoran Srzentic, Bar Belediyesi Boşnak Partisi Meclis Üyesi Munib Licina, Uluslar arası İşbirliği ve Avrupa Entegrasyonu departmanı danışmanı Milica Radojicic ve Karadağ Büyükelçisi Rayif Uslu ile birlikte Gerçekleştirilecek. Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan açılışa Tüm Küçükkuyu halkını davet edip bu mutlu güne tanık olmalarını rica etti.

KÜÇÜKKUYU’YA İKİNCİ KARDEŞ BELEDİYE

Bugün saat 18.00 da Belediye binasında Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile Bar Belediye Başkanı Zoran Srzentic protokolü imzalayarak iki kentin kardeş belediye olmasını sağlayacaklar. Bar Belediyesi Karadağ’da Adriyatik Denizi kıyısında yer alan turistik ve tarihî şehridir. Bar aynı zamanda Karadağ’ın ana limanıdır. Bar Belediyesi sınırları dâhilinin 2011 yılındaki toplam nüfusu 42.038 dir.

540 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri