MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ “BANA VE OĞLUMA KOMPLO KURDULAR”
Tarih : 2012.07.14  09:14:01
Havran'da geçtiğimiz gün resim sergisi açılışında Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Dalyancı'nın oğlu üniversite öğrencisi S.S. D. Havran Şehit Eyüp Karataş İlköğretim Okul Müdürü S. A.'ya tekme vurup hakaret ettiği iddia edilmişti.

Milli Eğitim Müdürü İsmail Dalyancı konuyla ilgili açıklamada bulundu.Müdür İsmail Dalyancı “Havran'da bazı kişiler bana bugüne kadar çeşitli komplolar kurdular ancak başarılı olamadılar.  Ortaya attıkları yine benzer komplolardan biridir, kesinlikle aslı olmayan bir olaydır. Konu yargıya intikal etmiştir. Çok fazla bir şey söylemek anlamsız olur. Ben yıllarca topluma faydalı öğrenci yetiştirmek için mücadele ettim. Bu tür tahriklere hiç bir zaman kapılmadım. En son kurulan komplo, hem benim hem de oğlumun üzerine kurulmuştur. Adalet yerini bulacaktır” dedi.

95538 kez okundu
ayhanuzel@gmail.com / Tarih : 2012.07.16  19:10:36
Sayýn Dalyancý; dualarýmýzla sizin yanýnýzdayýz sizin, dürüst, iþine deðer veren birisi olarak, baþarýlý çalýþmalarýnýzý herkes görüyor ve biliyor ,o makama emekle geldiniz. Fakat, bu dönemde , emek olmadan makam sahibi olmaya çalýþýyorlar . Ýnanýyoruz ki adalet yerini bulacaktýr.Allah yardýmcýnýz olsun.Saygýlar
Diðer Yerel Haberler Haberleri