Galatasaraylı yöneticilerden Süper Kupa sonrası açıklama
Tarih : 2016.08.16  10:46:12
Galatasaray Kulübü yöneticileri, Beşiktaş karşısında kazanılan Süper Kupa sonrası açıklamalarda bulundu.

Dün akşam oynanan Süper Kupa maçından sonra Dursun Özbek ve yöneticiler GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, başkan seçildikten sonra 6 kupa olduğunu ve bunun 5'ini Galatasaray'ın aldığını hatırlatarak, "Taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Hocamızı, futbolcu ve yönetici arkadaşlarımı kutluyorum. Bu kupaya ihtiyacımız vardı, Galatasaray'a hayırlı olsun. Müzemize bir kupa daha götürüyoruz. Oyuncularımızın ayaklarına sağlık. Bu moralle ligde de çok iyi neticeler alacağımızdan eminim. Şimdi sırada lig var" diye konuştu.

Özyalçın: "Kazanma azimlerini sahaya yansıttılar"
Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Cengiz Özyalçın ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle Riekerink'i kutluyorum. Takımın sezon öncesi daha iyi çalıştığını gördük. Oyuncuları da kutluyorum. Kazanma azimlerini sahaya yansıttılar. Allah'ın hikmeti tüm golleri de biz attık. Herhalde bundan sonra da tüm maçlarda böyle oynayacaklardır. Başka türlü kabul etmiyoruz" açıklamasında bulundu.

Sezgin: "Çok mutluyuz"
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin de çok mutlu olduklarını belirterek, "Çok mutluyuz, alıştığımız şeyler bunlar. Mayıs'ta Antalya'dan dönerken Süper kupa'yı da kazanacağımızı söylemiştik. Şimdi bundan sonraki hedeflerimize yöneleceğiz. Turgay Şeren Sezonu'nda takımımızdan şampiyonluk istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sarıkaya: "İnşallah bu takım taraftarlarına çok mutluluk yaşataacak"
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya ise, "Tüm Galatasaraylılara hediye olsun" diyerek şunları söyledi: 
"Kupayla başladık kupayla devam eder inşallah. Yeni transferlerimiz biraz daha alıştıktan sonra, takıma daha önemli katkı sağlayacaklar. İnşallah bu takım bu sene bu taraftara çok daha mutluluk yaşatacak"

Aslan: "İstanbul'a elimiz dolu dönmek önemliydi"
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Aslan da, maçın stresli olduğunu ama sonunun güzel olduğunu dile getirerek, "İstanbul'a elimiz dolu dönmek önemliydi. Oyuncularımızın hepsini tebrik ediyorum emekleri için. 120 dakika zor bir mücadeleydi. Ama sonunda kazanan biz olduk. Bizim için de önemli bir moral oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu ise açıklamasında, "Otoriteler zor bir sezon geçirdiğimizi söylemişti. 3 kupanın 2 sini aldık. En kötü senemiz böyle olsun" şeklinde konuştu.

97650 kez okundu
Diðer Spor Haberleri