EDREMİT MYO’DAN 1 AYDA 2500 ADET SİPERLİ MASKE
Tarih : 2020.05.10  08:24:19
Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksekokulu Covit-19 ile mücadele kapsamında 2 Nisan – 2 Mayıs 2020 tarihleri arasındaki 1 aylık süreçte 2500 adet siper maske imal ederek kurum ve kuruluşlara dağıttı.

Edremit MYO Müdürü Doç.Dr. Raif SAKİN konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Edremit Kaymakamımız Sayın Ali SIRMALI’nın 29.03.2020 tarihli isteği ve Balıkesir Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof.Dr. İlter KUŞ’un aynı günkü onayı ile Edremit Meslek Yüksekokulunda 02.04.2020 - 02.05.2020 tarihleri arasındaki 30 gün içinde 2500 adet çok kullanımlık siper-maske imal edilerek ivedilikle ilgili kurum ve kuruluşlara dağıtımı yapılmıştır.  Bu süreçte, bize bu imkânı sağlayan, bize güvenen Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof.Dr. İlter KUŞ’a, fikri veren, istekte bulunan, bize güvenen ve bizleri yönlendirerek bu süreci yöneten Edremit Kaymakamımız Sayın Ali SIRMALI’ya, lazer kesim işlerimizde bize destek olan Edremit KENT REKLAM’a, Edremit Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcılarımız ile Teknik ekibimize çok teşekkür ederiz. Geçmişte ve şimdi olduğu gibi bundan sonra da Üniversitemizin misyonu gereği bizlere imkân, yetki ve destek verildiğinde imkânlarımız çerçevesinde elimizi taşın altına koyarak, toplum yararına bilimsel çalışmalara devam edeceğimizi bildiririz.

 

Süregelen pandemi sürecinde en başta Edremit ve Balıkesir’deki Sağlık Çalışanlarımız, Emniyet ve Jandarma personelimiz, Belediye çalışanlarımız ve diğer kritik görevlerde bulunan kamu personelimize az da olsa destek olabilmenin mutluluğu ve onurunu yaşıyoruz. Tüm dünyayı etkisine alan bu Pandeminin, başta ülkemiz ve tüm dünyada biran önce sona ermesini diliyoruz. Bütün kişi ve kurumlarla hep birlikte, ayırt etmeksizin birbirimize destek olmalıyız. Devletimizin ve kurumlarımızın yaptığı çalışmalar ile birlikte önerilen önlemlerin çok önemli ve olumlu sonuçlar verdiğini görmekteyiz. Devletimizin koyduğu bütün kurallar, önlemler ve sosyal izolasyon kurallarına da rehavete kapılamadan devam ederek en kısa sürede bu pandeminin üstesinden geleceğimize eminiz.

Pandemi sürecinde en riskli grupta olup, canla başla mücadelede en ön safta çalışan BAŞTACIMIZ Sağlık Çalışanlarımız, Emniyet Personelimiz, Jandarma Personelimiz, Belediye çalışanlarımız, Vefa gruplarımız ve diğer kritik görevleri yerine getiren kurum-kuruluş ve kişilere sonsuz saygı ve teşekkürlerimizi bildiriyoruz” dedi.

4668 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri