MİLLİ BEKA’DAN TEPKİ “ŞEHİT İSMİNDEN NEDEN RAHATSIZ OLUYORSUNUZ?”-
Tarih : 2021.04.27  18:35:33
Edremit Körfez Anadolu Lisesi’nin isminin Şehit Şenay Aybüke Yalçın Anadolu Lisesi olarak değiştirilmesi sonrası, bu ismin tabeladan değiştirilmek istenmesine bir tepki de Milli Beka Hareketi Edremit İlçe Başkanlığı’ndan geldi.

Milli Beka Hareketi Edremit İlçe Başkanı Taylan Paker dün Lise önünde basın açıklaması yaparak tepkilerini dile getirdi. Başkan Paker şunları söyledi:  “Şehit Şenay Aybüke Yalçın’ın isminin Edremit Körfez Anadolu Lisesi'ne verilmesinden dolayı rahatsız olanlara tepki vermek için burada toplanmış bulunmaktayız.

Daha hayatının baharında, bayrağımın olduğu her yer benim vatanımdır anlayışı ile Batman'da öğretmenlik yaparken kahpe, şerefsiz ve alçak PKK'lıların şehit ettiği öğretmenimizin isminin Edremit’teki okula verilmesi kimleri, neden rahatsız ediyor? Burada rahatsızlığınızın sebebi şehit ismi midir? Şenay Aybüke Yalçın'ın ismi midir? Bunu Atatürkçü Düşünce Derneği kurucularından olan sayın Hasan İleri beyefendiye de soruyorum. Şehit isminden neden rahatsız oluyorsunuz? Aynı zamanda şahsımın da mezun oldu bu okulda şehit Şenay Aybüke Yalçın isminin verilmesinden biz onur duyuyoruz. Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız ve bu vatan için şehit olmaya her zaman için hazırız. Bu kardeşimizin görevi başında şehit düşerek isminin de öğrencilik yaptığı bu okula verilmesi kimleri, neden rahatsız ediyor?  Biz Edremit Milli Beka Hareketi İlçe Başkanlığı olarak şunu söylüyoruz; şehitler ölmez vatan bölünmez! Şehit yavrumuzun isminin verilmesi kimseyi rahatsız etmemeli. 

Burada İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Özbek beyefendiye dik duruşu ve buraya şehidimizin  isminin verilmesindeki katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Onun dik duruşunun sonuna kadar arkasındayız. Tüm Türkiye bunu da böyle bilsin, şehidimize yapılan saygısızlığa asla affetmeyiz, affetmeyeceğiz, sonuna kadar takipçisiyiz” dedi.

390 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri