İYİ Partili Turan Çömez’den Ayvalık çıkarması
Tarih : 2023.01.24  16:21:48
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Op. Dr. Turhan Çömez Ayvalık’lılarla kucaklaştı.

Beraberindeki İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural ve il yöneticileriyle Ayvalık ziyaretini gerçekleştiren Turan Çömez’in ilk durağı İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanlık binası oldu.

İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu ve ilçe yöneticileriyle bir süre görüşen Turan Çömez, daha sonra Belediye Başkanı Mesut Ergin’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mesut Ergin’den Ayvalık’ta yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Çömez, Millet İttifakı’nın seçilebilecek bir aday ile katılacağı genel seçimlerde iktidar olacağından en ufak kuşku duymadığını söyledi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin de, Turan Çömez ve beraberindeki İYİ Partililerin kendisine yönelik gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendisine belediye kültür yayınlarının ikincisi olan “Ayvalık Tarihi Üzerine Akademik Çalışmalar Seçkisi” kitabını hediye etti.

Belediye Başkanı Ergin’in makamından ayrıldıktan sonra İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Op. Dr. Turhan Çömez ve beraberindeki İYİ Partili heyet ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Turan Çömez ve arkadaşları Ayvalık’ta gördükleri yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti ifade etti.

Ayvalık’tan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Turan Çömez, 14 Mayıs’ta yapılmasının öngörüldüğü seçimlerde Millet İttifakı’nın kazanabilecek bir cumhurbaşkanı adayı çıkaracağını ve sandıktan mutlaka ittifakın çıkacağını bir kez daha vurguladı. SUAT SALGIN (AYVALIK)

303 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri