BURHANİYE’DE HER AKŞAM İKİ İFTAR BİRDEN
Tarih : 2024.03.21  16:25:41
Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce; Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde Ramazan ayının ilk gününden bu yana verilen 1000 kişilik iftar yemeklerine ek olarak mahallelerde de iftarlar verilmeye başlandı.

Hayırseverlerin büyük küçük demeden her bağışını ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak sosyal belediyeciliği destekleyen çalışmalar yürüten Burhaniye Belediyesi; Ramazan ayı boyunca, binlerce kişilik iftar yemeği ve 2000 erzak paketi dağıtımı ile ilçedeki paylaşma ve beraberlik ruhunu yaşatıyor.

Her akşam Ahmet Akın Kültür Merkez’inde hayırseverlerin destekleri ile yapılan iftar yemeklerinde binlerce insan bir araya gelirken bunun yanı sıra mahallelerde de kurulan iftar sofraları ile Ramazan bereketi ilçede artarak devam edecek.

23 MART CUMARTESİ CUMHURİYET MEYDANI’NDA 5 BİN KİŞİLİK İFTAR

Mahallelerde planlanan iftarlar kapsamında 23 Mart Cumartesi akşamında ise Burhaniyeliler Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelecek. Büyük iftarın, geçen yıl yine Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan 5 bin kişilik iftar kadar talep görerek binlerce vatandaşı buluşturacağı tahmin ediliyor.

BAŞKAN DEVECİLER: “BİRİ AÇKEN BİZ TOK YATAMAYIZ”

Mahallelerde planlanan ve gün gün kurulacak iftar sofraları ile Burhaniyeliler Ramazan ruhunu yaşamaya devam edeceğini belirten Başkan Ali Kemal Deveciler, “11 ayın sultanı Ramazan’ı ilçemizde adına yakışır güzellikte yaşıyoruz. Burhaniye benim ailem, biri açken biz tok yatamayız. Bu anlayışla Ramazan bereketini paylaşıyoruz ve birlik beraberliğimizi artırıyoruz” dedi.

 

385 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri