EDREMİT’TE HUZURLU BAYRAM
Tarih : 2024.04.14  11:34:23
Edremit’te Ramazan Bayramı, birlik ve beraberlik içerisinde geçti. Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Ramazan Bayramı münasebetiyle, bayramın birinci günü düzenlenen bayramlaşma programında kamu görevlileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek Ramazan bayramlarını tebrik etti.

     Ramazan Bayramı münasebetiyle Edremit Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında; Edremit Emniyet Müdürlüğü bahçesinde; 19. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ergün Fidan, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya gelen Kaymakam Odabaş: "Mübarek Ramazan Bayramının ülkemize ve tüm İslam Alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni diyorum" dedi.

 Bayramlaşma programında herkesin ayrı ayrı hatrını soran ve bayramlaşan Kaymakam Odabaş daha sonra Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı ve Edremit Devlet Hastanesini ve ziyaret edrek görev yapan personelle bayramlaştı. Kaymakam Odabaş, hastane ziyaretinde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Acil şifalar dileyerek bayramlarını kutladı.

268 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri