Edremit Belediyesi Anneler Günü'nde anne ve çocukları buluşturdu
Tarih : 2024.05.15  21:27:59
Edremit Belediyesi, Anneler Günü dolayısı ile anne ve çocukları atölye etkinliğinde bir araya getirdi.

 Edremit Belediyesi tarafından Anneler Günü’nü kutlamak için Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nun ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, öğrenciler ve anneleri bir araya geldi. 

 Etkinlik kapsamında, Edremit Belediyesi el sanatları eğitmeni Behiye Burdurlu'nun rehberliğinde gerçekleştirilen atölye çalışmasında, çocuklar ve anneleri için özel bir hediye hazırlandı. Anne ve çocukların bir arada olmasını simgeleyen ömürlük kahve sunumluğu, çocuklar tarafından özenle hazırlandı ve annelere armağan edildi. 

 Edremit Belediye Meclis Üyeleri Güneş Durgut, Necmiye Simliova ve Muharrem Döğer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer çocukların mutluluğunu paylaştı.

 

Meclis üyeleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer ile birlikte, etkinlik boyunca çocuklarla yakından ilgilendiler. Çocukların el becerilerini geliştirmeye ve anne-çocuk ilişkilerini güçlendirmeye odaklanan etkinlikte meclis üyeleri, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

 Anneler Günü etkinliği, çocuklar ve aileler için unutulmaz bir deneyim olurken, Edremit Belediye Meclis Üyeleri de bu özel günü kutlamak için çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

 

244 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri