Edremit’te polis kuş uçurtmuyor
Tarih : 2024.05.29  14:56:29
Edremit'te polis, halkın huzur ve güvenliği için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Dün gece asayiş ve narkotik ekiplerinden oluşan toplam 196 personel ile yapılan denetimlerde ruhsatsız silah ve tabanca ele geçirilirken, aranan 10 şahıs ise yakalandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü- Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, her zaman ve her yerde güvenlik güçlerimizin varlığını vatandaşlara hissettirerek alanda görünür olunması amacıyla" İlçemiz genelinde, suç işlenme potansiyeli yüksek olan Mahalle, park, bahçe, meydan ve Umuma açık yerlerde Asayiş, Trafiğin yoğun olduğu farklı hareket noktalarında ise Şok Asayiş ve Trafik Uygulaması yaptı.

  23 Ekip, 5 Tim Çevik Kuvvet, 75 ÇMB olmak üzere toplam 196 Personel ile yapılan denetimlerde 1223  Şahıs sorgulanırken, aranan 10  şahıs yakalandı. 1 Adet Ruhsatsız Tabanca, tabancaya ait 16 adet dolu fişek,  1 Adet Kuru Sıkı Tabanca ele geçirildi.

  Ayrıca 21 umuma açık işyeri denetlenirken, bir işletmeye kapalı alanda tütün mamülü tüketiminden tutanak tanzim edildi. Trafik denetimlerinde ise 53 araç kontrol edildi, 6 araç sürücüsüne ise 68 bin 699 Lira trafik cezası uygulandı.

305 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri