KÖRFEZDEN KÖRFEZE TÜRKÜLERLE MERHABA
Tarih : 2018.09.21  09:55:34
Körfez Emekliler Derneği Türk Halk Müziği korosu yeni dönem çalışmalarına dernek merkezinde düzenledikleri mini kokteyle başladı.

Dernek üyeleri, koro elamanlarının yanı sıra diğer korolardan ve yakın çevreden konukların da katıldığı açılış kokteyli türküler eşliğinde neşeli geçti.

Körfez Emekliler Derneğinin çalışkan ve güler yüzlü başkanı Ülkü Gültekin’nin açılış konuşması ile başlayan etkinlik ikramların ardından koro elemanlarının seslendirdiği güzel türkülerle devam etti.

 Dernek başkanı Ülkü Gültekin konuşmasında dernek ve koromuz olarak bir aile gibi olduklarını vurgulayarak çalışma arkadaşlarına yeni dönem için başarılar diledi. Ayrıca açılışa katılan konuklara teşriflerinden dolayı teşekkür etti.

Körfez Emekliler Derneği Başkanı Ülkü Gültekin, dernek ve koro çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. Gültekin açıklamasında; “Körfez Emekliler Derneği olarak koro çalışmalarımızın yanı sıra geziler de düzenlemekteyiz. Ekim ayı içinde de bir gezimiz olacak. Katılmak isteyen halkımız bizimle irtibat kurup gezilerimize de katılabilirler. Yeni dönemde Halk eğitim merkezi ile koordine ederek bağlam kursu da açmak istiyoruz. Bizler dernek olarak körfezimizi ve körfez insanımızı seviyoruz. Bu yeni dönem de bize katılmak isteyen sanatsever özellikle de türkü sever dostlarımızı bekliyoruz. Başta Şefimiz Fatma Zehra Köseley olmak üzere saz arkadaşlarımız İsa Çetin, Hüseyin Eroğlu, İsmail Uçan, Vedat Ergül, Zeki Köseley ve bütün koro arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve yeni dönem de de daha başarılı olacağımız inancı ile tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu gün burada konuklarımızla birlikte güzel bir açılış yaparak “KÖRFEZDEN KÖRFEZE TÜRKÜLERLE MERHABA” demiş olduk” dedi.

72520 kez okundu
Diðer Magazin Haberleri