GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ BELEDİYECİLİK
Tarih : 2014.03.12  08:53:09
AK Parti Altıeylül İlçe Teşkilatı ve Altıeylül Belediye Başkan adayı Zekai Kafaoğlu tam kadro olarak, Safir Cafe’de düzelenen Kahvaltılı Basın toplantısında Meclis üyelerini tanıttı.

Safir Cafe’de düzenlenen basın toplantısında açılış konuşmasını yapan AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Hasan Şafak 30 Mart yerel seçimlerine çok yoğun bir çalışma temposuyla devam ettiklerini, bu yüzden Basın ile Meclis Üyelerini ancak buluşturabildiklerini belirtirken “Altıeylül sınırlarımız içerisinde bulunan köylerimizle birlikte yaklaşık 110 mahallemizin ilk tur ziyaretlerini bitirdikten sonra merkezdeki kurum, sivil toplum kuruluşları ve derneklerle olan buluşmalarımızın yanı sıra, birçok programa katıldık. Adayımız Zekai Kafaoğlu’nun yoğun temposuna ayak uydurmak zor olsa da, her koşulda çalışmalarımıza, Teşkilatımızla tam kadro, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla hız kesmeden devam ediyoruz. Böyle bir buluşmayı ancak bu gün gerçekleştirebildik. Bu tempo ile 30 Mart’ta inşallah hak ettiğimiz başarıya ulaşıp, adayımızı Başkanlık koltuğunu oturtacağız. Toplantımıza katılımlarınızdan dolayı siz değerli Basın mensubu arkadaşlarımıza, şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim” dedi.

GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ BELEDİYECİLİK

AK Parti Altıeylül Belediye Başkan adayı Zekai Kafaoğlu Altıeylül Teşkilatını, Meclis Üyelerini ve Basın mensuplarını selamlayarak başladığı konuşmasında “ Güçlü bir belediyeciliğin ancak güçlü bir kadroyla yapılandırıla bilinir. Bizler de Meclis Üyelerimizi toplumun her kesiminde, işlerinde ve çalışma alanlarında başarıyı yakalamış, hem kırsalda, hem bürokraside, hem ticarette halkın sevdiği, saydığı ve teveccüh gösterdiği arkadaşlarımızla şekillendirdik. Altıeylül olarak bir vizyonumuz, bir misyonumuz var. Misyonumuz; İnsan merkezli, katılımcı belediyecilik, kültürel belediyecilik, sosyal belediyecilik, çevre dostu belediyeciliği ve hizmet belediyeciliği.. Vizyonumuz; Mutlu insanların şehri Altıeylül.. Müreffeh ve marka şehirler yapmak hedefindeyiz. Meclis üyesi arkadaşlarımız bu çalışmalarımızda yeterli donanım ve bilgi birikimine sahipler. Sizlerle tanıştırmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Meclis Üyesi adaylarının kendilerini basın mensuplarına tanıtımıyla toplantı sonra erdi.

KONTENJAN

1: İsmail Çoban

2: Hasan Avcı

3: Mustafa Kalınoğlu

Meclis Üyesi Adayları

1: Dinçer Orkan

2: Mehmet Birol Şahin

3: Faruk Özen

4: Mehmet Kelemençe

5:Yasemin Akkol

6:Adnan Demirtaş

7: Ümit Demirbaş

8: Mesut Eray

9:Cüneyt Barlin

10: Murat Adısanoğlu

11:Ahmet Şen

12: Bekir Yurttekin

13:Cemal Alabaş

14:Bahar Vidin

15: Fikrettin Kocaman

16: Fevzi Mengeneci

17: Osman Ödemiş

18: Güldenur Ocaktan

19: İbrahim Akkaya

20: Mehmet Barış

21: İlhan Ay

22: Ramazan Kaplan

23: Zeki Kurtuluş

24: İsmail Afşin

25: Hatice Cenk

26:Ahmet Rusuhi Kasapöz

27: Şahin Koç

28: Cemil Çetin -

 

2418 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri