ÇEVRECİ BELEDİYE ALTIEYLÜL
Tarih : 2015.06.06  08:52:13
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Altıeylül ilçesinde bulunan ilkokul 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerine “Çevreci Nesil Eğitim Serisi” Seti dağıttı.

Geri dönüşüm, çevre temizliği, yenilenebilir enerji, küresel ısınma ve eko sistem kitapçıklarından oluşan “Çevreci Nesil Eğitim Serisi” Seti Altıeylül ilçesinde bulunan ilkokullardaki 3. ve 4. Sınıf öğrencilerini kapsayan toplam 4500 çocuğa dağıtıldı.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray, Belediye Meclis Üyeleri Fikrettin Kocaman, Yasemin Akkol, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dilaver Ayyıldız ile Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Canbey Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve GOP İlkokulu’nda 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine “Çevreci Nesil Eğitim Serisi” seti verdi.

“BELEDİYEYE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik “Çevreye önem gösterelim. Çevre herkes için çok önemlidir. Aldığınız eğitimler ile çevrenize karşı duyarlı olun. Altıeylül Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu bizlere her zaman destek verdi ve kendisine teşekkür ediyorum.  Çevre setini yaz tatilinde okuyun” dedi.

“ÇEVREYE DUYARLI BELEDİYEYİZ”

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da “Çevreye duyarlı bir nesil yetişmesi, çevreye duyarlı bir toplum olabilmemiz için bizler de çevre ile ilgili broşür ve kitaplar bastırarak sizlere dağıtıyoruz. Beş belediyecilik içerisinde çevreye duyarlı belediyeciliğimiz de var. Kâğıt parçası çöp değil atıktır. Bizler sizlerin iyi yetişmesi noktasında yerel yönetimler olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Türkiye sizin omuzlarınızın üzerinde daha da yükselecektir.  Kitaplar raflarda kalmamalı, okunmalı ve uygulanmalı. Biliyorsunuz  hayata geçirilmeyen bilginin bize bir faydası olmaz” diye konuştu. 

315 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri